ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

Mr piping beg and hot spatula





piping beg ni...hmmm,sebelum terjun terus dlm industry ni, me mmg pernah tgk piping beg, tapi tak pernah guna pun, hehhe, first time pegang piping beg, gigil2 tangan, tak caya leh tanya kat kak jun, hehehe, waktu kelas k jun tu, bukan 1st time pun, but still gigil2...seronok kot dapat pegang piping beg, hahha..
n i called it " Mr piping beg"..sbb dia sgt la gagah perkasa tahan my hand temp, hehe..tgn panas ni takleh lama2 play wif buttercream..

spatula tu..ada 2 je now..yg panjang n yg pendek..nak kumpul lagi, terpikat dgn wilton punya spatula, cam best je nak handling...tunggu, akan ku terjah wilton@K.damansara tu..macam2 dalam kepala ni nak beli, huhu, sabar je la mr syuk..

No comments: