ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

ulat buku @ pesta buku 2009



tambah lagi 2 buku utk my collection..
yang bestnya, spend only rm 50.00 for both ..murah la, berbaloi beli, byk design yang boleh dipelajari...

tak beli buku lain dah, novel pun tak..hehe, skang ni suka collect buku baking n deco, pening pala Mr syuk tgk me yg asyik masuk keluar kedai buku...

yes, sekarang ni fulltime student, of baking and deco tips ;)

berkongsi kasih





chocolate moist cake layered with choc ganache, buttercream frosting and chocolate biscuits.

order by Pn Eja from Jabatan Imigresen Putrajaya.
for her beloved mother.

berkongsi kasih? yes, berkongsi kasih with me sbb Eja's mom ~ Pn Kalsom share same birthday with me, haha, n truly, kami ni beruntung kerana diraikan oleh orang2 yang kami kasihi...
mudah berurusan dgn eja, sbb dia awal2 dah mention design and color...n i juz folo apa yg eja nak utk her mom..

sesungguhnya tiada kata yang boleh diucapkan oleh seorang ibu apabila menerima bingkisan kek dari anak tersayang. Terkejut juga pn kalsom tadi ;)

p/s;teringat kat my mom, rindunya kat mak =)
p/s again ; tq dear hubby...for da hadiah and celebration..always chinta u ..

Little Princess Alya




chocolate moist cupcakes with choc ganache + buttercream + candy + chocolate drops

cupcakes ni order by kak wan, tokei herbalife...sape nak order herbalife boleh contact kak wan, iklan percuma ni, dgn testimoni sekali, sbb kita pun beli dgn kak wan dulu, hehe..mmg berkesan, dapat turun sampai 9 kg tau, lepas bersalin muhammad =)

kak wan nak design baloon dan twinkle2 little star, yg lain tu sy tambah sendiri, ikut theme by kak wan, besday for little girl ;)

happy birthday alya, moga jadi anak yang cemerlang di dunia dan akhirat, insyaAllah.

idea asal eskrim n kon by rani.

tq kak wan.

strawberies dan cinta



chocolate moist with chocolate ganache + stoberi + handmade coklat 'cinta'

pertama kali anna buat coklat sendiri, hehhe, manala nak cari coklat kaler merah bentuk hati kan? so buatla sendiri coklat ni, not bad..hehe

order by MR. S, for his beloved wife, katanya wife suka makan coklat dan stoberi, and dia nak cupcake tu ada coklat "love"...saja, suka2 utk makan2 berduaan kat rumah :)

thank you MR. S

Mothers Day On 10 May 2009

Dear Customer

ada ralat pada promosi Mothers Day...
Delivery for Mothers Day Cupcakes will be on 10 May 2009 - Sunday

actually anna baru perasan, itupun customer yg bagi tau..
inila akibatnya tak tgk tarikh betul..my mistake okay..

sorry to customer yg anna salah beri respond :(
do text / email me k.

thank you.

Bunga yang ingin dipetik...







chocolate moist cupcakes with choc ganache and buttercream.

cupcake ni order by Miss Faridah, untuk makan2 kenduri di rumah neneknya, pinky rosette tu mmg special request by her,one set yang ada white rosette tu terpulang pada anna, hehe, putih kan suci..

hehe, demam rose lagi la anna nih, tapi mmg seronok tau buat rossete deco ;)

thank you miss faridah

Standard packaging for Cupcakes






To All My Value Customers

Effective 19 April 2009, standard packaging for Cupcakes @ Bake Me Cupcake will be like picture shown above

16 / 25 Holes Cuppies Box
See through box
Cupcake snugly fit in the hole
(So cuppies will not move during transportation)

There will be some changes of our Solo Cup Size due to this standard packaging

Cupcakes Cup Top diameter;

M Size Cup - 5.5 cm
S Size Cup - 5.0 cm
Mini Size - 4.5 cm

P/s; those who interested to buy this cupcake boxes, do contact Mr mazlan at BakeryProduct.

Thank You

Terujanya...



salam to dear customer and friends

sebelum ni mmg saya tak pernah mengimpikan mempunyai home bizz sendiri, walaupun secara kecil kecilan, namun berkat doa ibu dan semangat yang diberikan oleh suami, It’s really like an accident to be happening!..
akhirnya saya beranikan diri juga menceburi bidang ini.
mudah mudahan saya jua mendapat keberkatan dari 9/10 rezeki perniagaan yang dijanjikan Allah SWT, dengan usaha, insyaAllah.

p/s: if interested nak tau pembekal bizz kad me and lina@cuppies4u, boleh email or text me, i'll let u know her contact number.
actually anna cuma order bizz kad n sticker, tapi macam2 la yg sis lela ni bagi, katanya, sama2 kita dapat berkat membantu satu sama lain, tq dear sis :winks:

Mother's Day Coming =)




thank you kak lela, appreciate sgt, best buat deal dgn akak..
to all yg nak tau cerita kak lela ni, anna dapat bizz contact dia ni from lina
soon anna pun akan terima bizz kad hasil tangan kak lela ni, bila dah receive anna akan shw kat sini ye, so utk kawan2 yg baru mulakan bizz ni, bolehlah contact akak ni =)

Muhammad in action =)




ni aktiviti my son, seronoknya dia
bila anna buat kek, mesti dia pun selalu nak join, biasanya anna tak bagi, tapi bila mood ok, bagila dia belajar picit piping bag..hiks
dia panggil "picit pink" since kaler buttercream tu-pink ;)

p/s:kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan? :winks:

Iman is 3




25 mini me chocolate moist Cupcake with buttercream.

order by Mrs Wanli, untuk makan2 kat nesery iman.

Wanli ni,good friend of mine, kenal dah lama, since sebelum peknen Muhammad..macam2 cerita kami share tentang pregnancy, biasala kan , semuanya first time waktu tu :)
sekarang, anak2 kami dah besar pun, masing2 3 tahun, dah pandai macam2 perkara, sungguhla, rasa baru semalam bergelar ibu :)

to iman
happy birthday darling
moga jadi anak yang cemerlang dunia akhirat.insyaAllah.

tq

p/s; first set of cupcake that needs me to do drawing picture..seriously susah nak drawing atas cupcake, bukan mudah macam guna pencil...kagum pada kawan2 yg pandai lukis atas cuppies..kena practice byk ni ;)

Promosi Hari Ibu






There is no way we can ever really thank our mother for all she does for us nevertheless we must make it a habit to keep reminding ourselves of the various sacrifices she made while raising us.

Mothers' Day is the best time to say in words how much you love and care for your mum.

What better way to get your feelings across than to say it with cuppies from ur heart? A beautiful wish for Mother's Day!

..: Mother’s Day Cupcakes : RM 50 ONLY :..
(regular price = RM 55 without delivery charge )
..: 25pcs roses and wording cuppies + Mother’s card :..


Limited only to 20 early customer
1) Mother’s Day Cupcake packages :-

25 pcs Medium Cupcakes ( top diameter 5.5cm)
Chocolate / Vanilla Flavour ( customer can choose both )

*Personal Wording that longer than the 4 cupcake can hold, will result by getting less roses design

cupcakes will be pack in standard packaging box with nice n cute ribbon deco

mothers day card


2) Delivery:-
FREE OF CHARGE!!

Only on 10 May 2009 ( Sunday )
Our delivery schedule
8.00 am – 12.00 pm ~ nilai, salak tinggi, sepang, kota warisan, putrajaya, bangi
2.00 pm – 6.30 pm ~ puchong and kuala lumpur area.

3) Self pick-up
Address will be given once ur order confirm .

5) Latest order by 8 May 2009

6) Please email us your detail order;
a) Customer Name:
b) Pick-up or Delivery address :
c) Type of order:Mother’s Day Cupcakes
d) Quantity: per set
e) Recipient's name : mother..
f) write up message;
~ Cupcakes ; e.g We Love U Mama
~ Mother’s day Card ; e.g
To My Mama,
You are so Sweet and Nice. You are Loving and Funny. Thank you for taking care of me. I wish you have a very happy Mother's Day. I love you so much.

6) A bouquet of rose’s flower, upon customer request (extra charges apply, please ask )

please note; Full payment must be made for this promotion to secure your order.

Thank You.

It's Birthday Celebration


10 ' kek chocolate moist with buttercream

kek ni lebih kurang beratnya 2kg++
Birthday celebration utk staf lembaga peperiksaan, KPM.

kelakar betul pagi tadi, bawak keta slow giler sbb takut kek jatuh.
Alhamdullillah, dah selamat kek tu sampai ke destinasinya ;)

Thank you.

happy anniversary Azra & Zayful




these cuppies belong to Puan Azra & En Zayful
tahniah...ulang tahun keberapa ye? semoga berbahagia dan dilindungi Rahmat Allah selalu.


16 Medium Cupcakes, Chocolate Moist with buttercream and fondant frosting.

Tq Azra.

..: inspired by kak jun :..

Payment

Payment only in Ringgit Malaysia

1. Place ur order ( order form / by email )

2. Please wait for my full quotation and confirmation email before making any payment

3. Full payment for cakes RM150 and below.
RM100 or 50% (whichever is higher) deposit for cakes above RM150.

4. Account details will be given in the confirmation email.

Please take note, if customer failed to make full payment by the given date ( in confirmation email ), your order will be considered unconfirmed and might be cancelled if the day you selected is fully booked by other customer.
Your order is only booked in my calendar after you have made the requisite payment/s.

..: CANCELLATION AND REFUND :..
Any cancellation must be made through SMS only;
1. 3 days before the pick-up/delivery date ( small order )
2. 1 week before the pick-up/delivery date ( bulk order )

self pick up or delivery?

..:Self Pick-Up Point:..

*Weekdays
( office hour 9.00am - 5.00 pm )


1. Parcel E , putrajaya ( very near to Alamanda Shopping Mall )

2. Kompleks Perbadanan Putrajaya, Presint 3 Putrajaya.


*Weekend / Public Holiday / After Office Hour

Taman Desa Bestari,Salak Tinggi
please click HERE for map


..:Delivery:..

weekend and public holiday

with arrangement and yes,additional charge depend on locations.


SELF PICK UP = RECOMMENDED

..Thank you ..

cuppies 4 Majlis bacaan Yassin






actually cuppies ni di order oleh my return customer, sebelum ni kek untuk anaknya ;)
50 chocolate moist and choc ganache + buttercream cuppies.
tq pn Attiq =)

Happy Besday Ayah

16 chocolate moist cuppies, with choc ganache & buttercream
order by Azra for her father birthday. tq Azra