ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

Iman is 3




25 mini me chocolate moist Cupcake with buttercream.

order by Mrs Wanli, untuk makan2 kat nesery iman.

Wanli ni,good friend of mine, kenal dah lama, since sebelum peknen Muhammad..macam2 cerita kami share tentang pregnancy, biasala kan , semuanya first time waktu tu :)
sekarang, anak2 kami dah besar pun, masing2 3 tahun, dah pandai macam2 perkara, sungguhla, rasa baru semalam bergelar ibu :)

to iman
happy birthday darling
moga jadi anak yang cemerlang dunia akhirat.insyaAllah.

tq

p/s; first set of cupcake that needs me to do drawing picture..seriously susah nak drawing atas cupcake, bukan mudah macam guna pencil...kagum pada kawan2 yg pandai lukis atas cuppies..kena practice byk ni ;)

No comments: