ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

Disney Princess Cake for Amira



1 kg ++ Chocolate Moist Cake
with buttercream frosting and edible image


Tempahan dari bakal besan saya, hehhe, kak ctmira ni dah kenan dengan anak dara saya , si manis Aisyah, kebetulan kami pun punya byk persamaan, suami pun nama akan2 sama ;P
" tapi orang yang berlainan tau ;)"
Anak2 kak ct ni lawa, dan yang boy hensem2 (untung Aisyah..hehe)


kak ct kata Amira suka betul dengan Disney Princess, jadi dia minta saya buatkan chocolate cake dengan theme Walt Disney Princess.


kali ni dengan penuh hati2 saya deliver kek ni ke rumah kak ct, aduhh, taknak pisang berbuah 3/4 kali, errkk.. ;p


to Amira
HAPPY 8TH BIRTHDAY!!
moga Amira berjaya di dunia dan akhirat, insyaAllah..
..Thank You Kak CT..

2 comments:

Anonymous said...

Sama2 besanku Anna!
Anak2 akak mmg suka sgt2 dgn kek ni.
tak cukup seketul sorang.. hahaha.

Ajmal pun sama.. kejap2 dtg nganga!.. hehehe.

Cake buatan Anna mmg sedap & berbaloi utk dibeli. Bulan 7 ni akak bg next order yer.. hehehe.

TQVM Anna! Love U!

Bake Me Cupcake said...

Dear Kak CT cayang,
ewah, heppy kita menantu suka kek tu, nanti wedding kek A&A anna buat 7 tingkat, cukup? hehhe