ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

i Love You part 2








16 Medium Cupcakes
Vanilla Flavor
with Chocolate Ganache, buttercream & fondant

Cupcakes order by Elinn untuk sambut anniversary dengan anak-anak.
kali ni Elinn dah email saya detail tentang deco setiap biji cupcakes, senang kerja saya!!
and..Elinn minta saya buat sedikit drawing..hoho, melukis atas cupcake bukan senang tau ;p, sbb tu saya mmg salute pada hasil2 karya kawan2 cupcake maker yang boleh melukis atas cupcakes,nampak cantik dan sharp buatannya...

untuk design muka Hagemaru , saya minta Muhammad cam kan dulu lukisan tu, spontan dia kata " ummi, hagemaru lah!!", "hagemaru duduk atas kek", hiks, so boleh nak kata jadi la jugak muka hagemaru if muhammad boleh recognized


saya risau juga, if hagemaru salah lukis boleh jadi toyol plak =)

i do hope Elinn puas hati, yang terbaik saya boleh berikan.
saya perlu practise untuk buat drawing yang lebih baik..


..Thank You Elinn,for your order and continuous support..

3 comments:

Mariah Kinnley said...

Yum! Cupcakes. Those look really good. Do you make cupcakes often?

Anonymous said...

Hello dear..

Well done!!..Hasil drawing u cukup menarik..yg penting drawings nyer sumer sharp n tak comot...i really puas hati ngan order ni..All the best to you dear :)

bake me cupcake said...

"blushing" I’m so glad you loved the cupcakes and the design I had a real fun time making these cupcakes and I’m glad you have as much fun eating it as i did making it .tq