ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

Mother's Day Cupcake Part 1

alhamdullillah, sy berjaya completed order dari customer untuk Promosi Hari Ibu, alone..hehe, syuk tolong tgkkan muhammad and aisyah, start dari pagi sabtu @ 2.00 am, until pagi ahad, selesai 700 biji cupcakes.
Pelbagai perkara yang saya lalui,
1.saya and my son demam dari hari khamis lagi,sedih tgk muhammad asik baring je, langsung sy cuti sbb tak sampai hati nak hantar dia ke nesery and me pun demam, ..getting better..syukur ,
2.bekalan elektrik terputus (waahhhh, tak pernah terfikir ini akan terjadi.. ),
3. solo cup tak cukup untuk M size, terpaksa tukar ke saiz S, and sebagai ganti, customer yang dapat set S juga dapat sekotak coklat :)..

sib baik 3 je kan, kalau lebih, pengsan sorang2 :p

ada beberapa box yang tak dapat saya ambil gambar , customer dah nak sampai, takkan suka hati nak minta dia tunggu semata2 nak ambil gambar kan? ;p

and i only had extra 1 box set of Small size cupcake - sold to, haiyaaa, i dunno her name..lupa tanya nama adik tu, sbb tgh bz pagi tadi..tq ye dik, selepas you ada 3/4 orang tanya, lucky you sbb text me @ 7am ..hehe

beberapa gambar cuppies Promosi hari ibu





Order by Pn Ina dari Komplek@ bdr Salak tinggi





order by Pn Ain from Kota Warisan.





Order by Pn Muhas from nilai


order by Pn Farra Dhellina..same person yang order anniversary cheesecake tu =)

Order by Mr. Ibrahim, my neighbor =) order tru syuk

thank you.

No comments: