ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

Disney Princess, Castles for Yasmine





2 kg ++ Chocolate Moist Cake

with Buttercream, Edible Image and Fondant alphabet


Tempahan oleh Pn Zuraini dari KLIA
Zu inginkan deco Disney Princess utk buah hatinya, si kecil Yasmine yang beralih tahun.
puas saya mencari-cari idea baru utk deco kali ni, sejam saya surf internet, finally saya decided untuk buat 4 buah istana kecil utk Yasmine, memandangkan Yasmine menginjak usia 4 tahun =)
risau juga kalau istana roboh, since ni full buttercream deco, saya cuma tanamkan kon aiskrim utk menguatkan bumbung istana ;p
bila hampir waktu deco nak siap, baru saya perasan, alamak, rasanya mmg tak muat kotak ni =(
nasib baik Zu nak pick up lepas office hour, jadi saya sempat juga dapatkan kotak yang sesuai...
cuma kotak kali ni, yang penutup jadi asas :)
muhammad pun sgt suka kek ni , byk kali saya bagi amaran keras, jgn duduk berhampiran, hehhe, kalau jatuh kek tu, menangis ummi tau ;)
tunggu ye sayang, bulan 7 ni ummi buat kek special utk muhammad..
Happy 4th birthday Princess Yasmine
semoga jadi anak solehah, berjaya di dunia dan akhirat, insyaAllah.
..Thank You Zuraini..
p/s; sepatutnya saya nak letak flag di mercu istana, tapi risau tak muat kotak, hehhe...






1 comment:

EmmAwa Collection's said...

nice deco..bape price nih??mail pd sy ye...