ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

Semoga hari ini Lebih Baik dari Semalam....


bagaimana ingin saya mulakan cerita, kenapa mood saya sgt sgt sgt down selepas peristiwa tu berlaku, even dah beberapa hari berlalu...mmmm, sedih, rasa bersalah..
rasanya kak fiza@ Chiquecakes dah bagi hint kat Cbox, yes, peristiwa kek sy deliver tergelincir sewaktu perjalanan... kek yang sudah biasa saya melakukan...
wahhhh, sungguh sengsara perasaannya...sakit betul...
kebetulan juga kak fiza pernah mengalami situasi yang sama.. "yes sis, i do now..really memahami your situation"
tempahan dari sahabat baik pula tu, teruja juga sbb dari masa saya memulakan home bizz ni, dia antara pemberi support dan kata2 semangat utk saya, walau cuma selalu berjumpa di alam cyber.
saya tak put the blame on driver, rasanya on that day dia bawa 60km/j, and sebelum ni kek yang dihantar, alhamdullillah ok...
rasanya mistake tu datang dari saya,
yes saya ... :(
aduhhhh,
as kawan2 saya kata, belajar dari kesilapan...
kesalahan hanya akan membawa kepada penambahbaikan.
i will...
syukur saya pada kak su yang sgt memahami situasi,
"tq kak su, jgn serik order dgn anna lagi ye"

2 comments:

JiEjAh_DeEn said...

take it easy lalink ..
bukan cacat sgt pun , x nmpk dr mata kasar.

:D

Bake Me Cupcake said...

tq kak..feel ok dah. :)