ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

Ultraman Cupcakes, Cupcakes to Labuan

cupcakes mother's day
25 'M' cupcakes mix flavor, chocolate and vanilla


16 'S' cupcakes mix flavor, chocolate dan vanilla with buttercream

Cupcakes order by Pn Nadia dari kementerian kesihatan, putrajaya.
awalnya Nadia tempah cupcake promosi hari ibu, cupcakes tu bakal diterbangkan ke labuan menemui bonda tercinta yang tinggal disana.

selain itu, nadia tempah cupcake just utk makan2 di rumah, dia minta saya lukis gambar ultraman, agaknya her son " zizou" sgt suka dgn kartun ni, cuma lukis gambar ultraman dan letakkan nama zizou.
saya buat extra cupcake with ultraman pic, sbb muhammad pun suka jugak dgn ultraman ni :)

happy eating

Thank you Nadia.

3 comments:

Lisa said...

Boleh pos ke cupcake ni?

bake me cupcake said...

dear lisa, kalau nak pos, tanpa topping, recommended, takut rosak hatta guna kurier pun ;)

Naddea said...

thank suhana...

zizou suka sangat dengan cupcake ultraman tu.. mula2 dia takut nak makan.. hehehe.. tp lepas bg rasa cupcake yang sedap, terus nak lg sampai mummy dia kena sorok cupcake yang tinggal sket je nak bg daddy zizou rasa..

as for my mom at labuan, dia pun suka sgt plus terharu .. huhuhuhu.... sayang nak makan katanya.. pasal cantik sgt..hehehe.. my sisters nak i order lagi (next occassion le kot)..