ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

walt disney Cars cake





2kg++ chocolate moist cake with buttercream & edible image

Birthday cake order by Pn Suhana from Immigration Department, Putrajaya for her adorable four year old son, Mohd Emir faris.
awal2 lagi su dah beri theme, colors dan design apa kek yang dia inginkan, sy cuma realisasikan sahaja,tambah sikit susun M&M keliling edible(trademark kak anna@bake freshly :) ). bertuah emir ada mama sporting yang buatkan birthday party every year :)
bukan mudah tau nak host party ni, macam2 nak difikirkan..
kek
baju baru birthday boy
invitation kad
makanan yang sedap and mudah dimakan anak-anak yang dijemput
makanan utk adults lagi..
goodie bag for kids
baloons dan topi
betul tak su? ;p

sorry ye su, tak dapat singgah makan, tgh nak catch sumtin that day...

I'm sure Emir had a wonderful time celebrating with his friends ;)
“A Happy 4Th Birthday and just like what your name symbolize – May you always be happy, dear“

Muhammad admire the car ;p

2 comments:

zanaz said...

ha...now i know where my customer get this design. rupanya dari blog suhana..ada customer bagi sample design ni kat zana ari tu. sori yek kita tiru design tanpa permission..kita pun tak tahu dri mana dia amik dan dia pun tak ingat....

Bake Me Cupcake said...

its ok zana =)