ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: Amazing Blog ? ::



saya terima award & tag ni dr Kak Jiejah.dia suruh saya take a break...buat sungguh2 macam jawab soalan exam..heheh


The rules:
1• Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.

Kak Jiejah


a- - dia kurus tapi perasan gemuk ;) please stop diet kak, saya dengki lebih kalau akak kurus lebih, hahhahaha


b- home chef hebat..bidang masakan dia more to my taste okeh, ala2 chinese..anak 1 (more to come , aminnn) lokong of course la satu kan..


c- kepala ok, boleh ikut la, gila2 remaja..jiwa muda katakan


d- sebaya saya - always :P, suka warna cekelat


e - blog worms(istilah baru oleh saya-excuse my language :) ), saya suka baca entry dia.


2• Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies.



1- Taken!! married to MR Syuk..almost 4 years, still dating once a month :)

2- Mother of two (and more..planning-hahha) , a son, Muhammad Amsyar Hadi, and sweet Aisyah Syamimi


3- tak perlu cakap,semua tau saya minat baking, since in love with my mothers cake..decoration is after baking passion ;)


4- saya suka senyuman ibu saya bila lihat kami pulang ziarah


5- saya aktif diet


6- saya suka bila balik kerja, golek2 depan tv dgn anak2, me and Muhammad fan of HAGEMARU..


7. saya tamak teguran..walaupun kadang2 emosi degil nak terima, tapi sy suka, my sisters taula cane nak handle jiwa raga saya ni , hehhe


8. Sensitive make me kreatif, saya rasa la..hahha


9. saya suka dengan keadan hidup saya sekarang, saya suka rumah saya ( walau kena ada beberapa perubahan ) saya suka kerja saya (kena rajin lebih ni), saya suka kawan2 saya ( sbb sy tak suka gaduh2, so think positive je wut ever came ok), saya suka jiran2 saya..eh semua sukalah :)


10. Harry potter,Cinema, Cliniques, GUESS, BodyShop, Crispy Popia, ICCA.



3• Pick your ten (10) most deserving receipients and describe them.


1. Adiya ~ org hospital ni, saya takut jarum...


2. Iris ~ mama vouge


3.CTmaisara ~ tengah pregnant baby boy, aminn


4. Noza~ tgh pregnant baby boy jugak, aminn


5. Wanli ~ baru dapat kunci rumah baru, yahooo..


6. lina ~ my cupcakes friends, hey, take a break :)


7. Yanti ~ orang jauh ni...ikut husband merantau di negeri orang.


8. Maria KMC ~ ibu anak 2, share same hobby wif me

erkkk, 8 je boleh tak.. :P

4• Leave a comment on the receipients’ blog to tell them they’ve been tagged.


5• Paste the award badge in your sidebar.

No comments: