ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

Eisya Weds Eddie





16 Chocolate Moist Cupcakes
with fondant and sugarpaste.


Cupcakes order by Fiza, Lembaga Peperiksaan.

Fiza order cuppies ni utk dihadiahkan buat jirannya yang bakal melangsungkan perkahwinan.


kali pertama saya buat set hantaran dari fondant...
semuanya bikin sendiri, termasuklah bunga rose tu.."nampaknya kena banyak practice lagi"...
betul kata sifoo kak jun, buat rose dari fondant mmg susah nak kembangkan kelopaknya, kena jaga betul2 kelopaknya agar tak jatuh ke bawah...
mujur kak jun ada beri saya beberapa tips buat rose...tapi saya dapat tipsnya selepas saya deco set ni :(
bestnya kalau dapat tangan macam kak fiza @ chiquecakes / kak anna @ bake freshly..kreatif dan cantik : )


harap fiza puas hati...bila turn fiza pula ni ? ;)


..Thank You Fiza..
Announcement;
Sorry to dear customer yang saya tak dapat jawab call semalam, saya attend kelas wedding cake dgn kak jun..jadi tumpuan saya berikan 120% dalam kelas tersebut. Saya dah call semula semua missed call..tapi call dari no pejabat, sure la tiada jawapan sbb saya abis kelas semalam nak dekat maghrib..Maaf ya ;) do contact me again for any enquiry.
Regards
.:Suhana:.

No comments: