ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

Elmo Cake for Adam






2 kg ++ Chocolate Moist Cake
with vanilla buttercream
Tempahan dari Nisa dari Nilai.
bila saya terima order ni dari Nisa, saya tersenyum sendiri, saya ni dulu peminat fanatik Elmo okeh...cuma saya dah grown up, Elmo still the same :)
sanggup beli key chain Elmo letak kat beg sekolah, haha..semua elmo, pen, pensel, notebook..
"rindunya zaman sekolah.."
Happy 2nd Birthday Adam!!
moga adam jadi anak soleh, pintar, rajin dan cemerlang, insyaAllah..
..Thank You Nisa..

4 comments:

anne jay said...

salam cik tokei, nak tanya sket... apa tools yg perlu ada untuk buat edible image n baper kosnya erkk...

cantik2 la kek n cupcakes u... kita suker

Nisa said...

sis, thank u very much for the elmo's cake. kek yg sgt cantik & sgt sedap (sampai habis licin! :p). actually otw back kek tu ada rosak sikit sebab papa adam bwk keta laju sgt tp it still cantik..adam pun seronok sgt. dia asyik cuit2 kek tu..

TQ so much!!! (dah berkira2 nak tempah kek for my nephew's bday plak lps ni..hihi)

-Nisa

Bake Me Cupcake said...

salam anne jay, tq for the compliment. :)

Bake Me Cupcake said...

salam Nisa
happy to hear you and family enjoyed the cake,
looking fwd to see you again :)

Thank You