ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: Telur Ini Sudah Dibasuh ::

sebelum saya sambung marathon update gambar2 yang berbaki dalam memory card ni, just nak berkongsi cerita..



semalam, saya singgah di pasar malam berdekatan rumah mak saya di Selayang..pantas sungguh saya membeli makanan utk dinner, mengejar waktu..syuk tunggu dalam kereta sbb taknak berjalan jauh :p


waktu berjalan tu saya terpandang gerai jual murtabak..yang menarik hati saya, di sudut gerai tu diletakkan rack berisi telur, tersusun kemas..lengkap dengan sign

" TELUR INI SUDAH DIBASUH "
:)
betapa saya menghargai usaha si penjual murtabak tu, langsung saya beli beberapa keping...
sebab...saya dah lama tak makan murtabak semenjak lihat telur2 masih fresh diambil dari bekas pelapik kertas coklat cair, langsung dipecahkan masuk dalam isi murtabak...
isk... : (
tak selesa sungguh hati saya, rasa was2 nak makan pun ada, cerita lama dah tu..
jadi semlam saya dapat menikmati keenakan murtabak tanpa was2 lagi.. ; )



telur di dapur saya yang baru saja dimandikan ;)

No comments: