ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: Muhammad is 3 ::

awal penglibatan saya dalam dunia dekorasi kek ni hanyalah sebagai satu jaminan ilmu supaya saya dapat menghasilkan sendiri kek untuk birthday anak2 juga apa jua family event, akhirnya minat yang mendalam memaksa saya berkongsi dengan anda semua :) begitulah indah ilmu yang diciptakanNya, saya bertemu dengan ramai kawan baru,


:)


happy?


yes!!

masih banyak lagi perkara utk saya mencuba.


ibu saya juga tak menyangka saya begitu tekun dengan dunia baru ni :D


hari ni saya nak berkongsi kegembiraan lagi sekali, walau setiap kali saya kemaskini blog ini, saya gembira, gembira berkongsi minat dan cerita yang sama..

:)


23rd of July 2009

muhammad amsyar hadi dah masuk 3 tahun.






Jungle Theme
marble rainbow buttercake
3 kg ++




Chocolate moist Cupcakes

buat sambutan hari lahirnya di nesery



ini teacher muhammad , manis orangnya, berkongsi tarikh hari lahir yang sama dengan muhammad



ok tak kek ummi buat?
:D


3 comments:

JiEjAh_DeEn said...

hepi belated besday muhammad amsyar hadi..
moga jadi anak kebanggan ayah & ibu.
abang yg baik untuk adik²
:D

Tinaz Luv Bakerz said...

waaaa..bestnya birthday muhammad..
anyway su..kita punya niat n minat mmg sama...
itu la seorang ibukan..hehhe always wanted the best for her family..
moga2 sukses hendaknya..

Bake Me Cupcake said...

To JiEjAh_DeEn
TQ kak jah, atas doa dan ingatan :)

To Tinaz Luv Bakerz
tu la tina, actually this home bizz sbnrnya idea dr my kids yg suka sgt makan kek :)