ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: 58th ::

pagi2 lagi saya dah update blog, sebenarnya saya kurang sihat hari ni, mengadap skrin ni sbb tak boleh tido, Muhammad pun demam, sekarang ni mmg ramai org tak sihat, risau juga, moga kita sekeluarga dijauhkan dari penyakit wabak baru ni.







Chocolate Moist
layered Chocolate ganache
Vanilla buttercream
Fondant miniature
tempahan dari Nour Dina, Cheras.
kek ni utk meraikan hari lahir En Sanudin, Nour minta saya buatkan sedikit miniature Sate, sbb En Sanudin ni adalah penjual sate berjaya di cheras, ( saya mm penggemar sate, lebih2 lagi sate perut, ish diet diet :D )



juga beberapa 'wajah' kesayangan En Sanudin.
mmmm, saya buat kek ni in a very short time sbb nour nak dtg 3 jam lebih awal dari waktu asal., bukan maknanya saya tak prepare awal, kebiasaannya saya akan buat kek mengikut jadual, sbb tu penting cstomer kena bagi tau pick up time, jiwa kacau dibuatnya if perubahan last minit, sbb saya ada few order yang que ..tapi saya cuba juga siapkan awal, mujur tiada perkara tak diingini berlaku, alhamdullillah..
abis deco, kek masuk peti ais sementara tunggu owner datang ambil.


..Thank You Nour..



p/s; i heard cake tak intact masa sampai rumah nour...actually if My Mr D buat delivery, dia akan bawa kereta paling laju 60 km/j..yes, mmg sgt slow, sbb tu kadang delivery time boleh ambil masa yang lama, sy betul2 risau jika cake tak intact bila sampai rumah customer, berulang kali saya pesan, stay slow as u can ok, customer pun saya pesan macam tu...

No comments: