ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: sekadar bercerita ::

saya tak boleh tidur, maybe sbb petang tadi dah tidur, keletihan sogok anak2, bawa mereka ke laut :),
berseronok @ KMC Kelab Isteri 2009 Family Day Gathering


happy today


bukan kerana saya terpaksa pejam mata menolak tempahan kek fondant setinggi 2 tingkat, juga kek barbie yang menjadi idaman kalbu (maaf ya dear customer, harap dapat jua berjumpa dgn cake maker yang mampu buatkan :D )


tetapi kerana saya dapat berehat sungguh sesungguhnya hari ini, last week mmg saya sangat sibuk,muhammad asikla ajak saya tgk wayang cerita ICE AGE 3, tak sempat lagi nak bawa


:O


sebenarnya saya ingin bercerita tentang a few comments from dear customer tentang one of produk kami, Chocolate Moist Cake.


resepi cake ni saya dapat dari buku resepi kek harijadi, dan saya betul tak menyangka hasilnya
( my mom pun dah guna resepi ni :) )


super moist, rich in taste, tak manis sgt


sehingga ada customer yang made comment supaya saya kurangkan kadar moist cake ni,

:O

bagaimana ya?

aduh..


apa yang boleh sarankan, next time if you want to place order again with us, you can hav our Chocolate buttercake.


the taste? definitely tak sama dengan Chocolate Moist Cake


citarasa berbeza yang dianugerahkan Allah buat saya akur.


=)


saya happy bila view customer's comment, dan selalunya positive comment buat saya benar2 gembira, rasa nak terbang tinggi je,


kerana saya seorang ibu anak 2 yang bekerja, juga cuba membahagi masa lagi utk buat org lain gembira, bila ada org menghargai segala usaha saya,

alhamdullillah..

Thank you Allah..



2 peminat choc moist cake @ Bake Me Cupcake







Regards
:: Suhana ::

2 comments:

dilaOHdila said...

salam anna
shuntek kek yang anna buat ani
lahai amsyar dan adimdah besaq panjang
rindu acik dilla taw

Bake Me Cupcake said...

salam kak dilla
ewahhhh, terharu kita akak sudi singgah gerai cupcakes anna nih ;D