ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: 25 ::

haha, semua entry dgn nombor, sebenarnya saya takde idea nak letak tajuk apa since entry ni again adalah utk tartlets order, sebelum syawal mmg ramai yang order tart ni, alhamdullillah sambutan amat menggalakkan. TQ TQ :)

yang ni adalah tempahan dari my return customer, Shirley.


..Thank You Shirley..

:: 100 ::







100 pcs of tartlets, order from babysitter Aisyah :)
tak sampai hati nak ambil order mama Aisyah ni, biasanya saya bagi je, tapi kali ni babysitter tetap nak order ikut prosedur, hehhe
..Thank You Kak Piah..

:: Dear Sista = 19 th ::






Chocolate moist
Chocolate Ganache
Vanilla buttercream
Order from Miss Athiah, Putrajaya.
saya hampir lupa order saudari yang seorang ni, memandangkan dia place order awal :)
thank you Allah , sedikit ingatan buat saya, sempat juga saya siapkan cuppies ni
..Thank You..

:: kelas deco with kak Lea ::

saya agak kurang sabar nak update entry ni :)



kek kali ni adalah tajaan kak Lea @ lea-oven...setelah beberapa kali mencuba utk attend kelas kak lea, akhirnya saya telah menerima jemputan ke kelas beliau di bulan ramadhan yang lalu, alhamdullillah, banyak perkara yang telah saya pelajari dalam kelas Chocolate Cake, dari tips baking sehingga la tips deco cake..kak lea mmg tak lokek ilmu, byk tips ttg deco cake chocolate ni diberi pada kami, ( saya dan seorang lagi student dari shah alam )
sempat juga saya shopping di kedai kak lea yang baru dibuka :)


alhamdullillah, termakbul juga impian saya nak belajar teknik deco cake coklat yang mulus teksturnya,
lihat saja hasilnya, saya yang sedang berpuasa ketika tu mmg tak sabar2 nak berbuka, khusus nak menyantap kek coklat sedap ni
:P

kepada anda yang berhasrat utk belajar tip deco cake, jangan malu2, sudikan singgah di kedai Kak Lea.

Thank You so much Sifu..



:: wawa is 5 ::




Carrot walnut
cream cheese
foundant deco

order from Pn Raja.

ada cerita di sebalik set cuppies ni, akhirnya dapat juga saya laksanakan hasrat kak raja..
..Thank You..

:: Freshly Baked part 3 ::





carrot walnut cupcakes
cupcakes ni mmg sengaja saya buat 3/4, supaya dapat lebihkan topping cream cheese
:)

:: Kad Raya ::

salam,

terima kasih buat kawan2 yang sudi kirim kad raya :)


dari kak mida


dari ctmaisara


dari elise

...
meriah sungguh nikmat syawal kali ni, pasti anda semua gembira meraikannya .
order for syawal is now open : )

:: Salam Aidilfitri 2009 ::

Assalammualaikum,

ramadhan sekali lagi akan meninggalkan kita, hati saya sayu, adakah masih berpeluang bertemu di ramadhan yang akan datang...

di kesempatan ini, saya dan keluarga ingin memohon maaf khususnya kepada para pelanggan yang dikasihi, sahabat handai, follower, viewer, andainya ada kesilapan kami samada zahir dan batin.

Sesungguhnya yang baik itu hanya dari Allah SWT, dan yang tidak baik itu adalah dari kami.


kepada yang pulang ke kampung halaman, saya doakan perjalanan kalian selamat ke destinasi.
jaga diri dan keluarga..


Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin


Salam Kasih & Mesra,

Nur Suhana & Ahmad Syukri Zain
Muhammad Amsyar Hadi
Aisyah Syamimi
@
Bake Me Cupcake


kad raya buat semua,
sila sudi sudikan ambil kad raya yang ditempah khas ni : )

:: My Sailor ::





Chocolate Moist
Chocolate Ganache
foundant toppers

Order from Mastika, Nilai.
cupcakes ni khas suami tersayang di bintulu, sarawak..Mas minta saya buatkan tema sailor's cupcakes.




some design saya pinjam dari sifu, kak jun @cupcakekasih
..Thank You Mas..

:: Qaesha Sara is 11 ::






Oreo Cheese Cake

Order form Mr Syah, Nilai.


..Thank You Mr Syah..

:: cerita manis ::






Chocolate Moist
Chocolate ganache


Order from Cikgu Intan, JB
kejutan utk org tersayang, Mr Hairi :),
happy Birthday dan semoga berbahagia selalu ..


..Thank You Intan..

:: Happy Birthday Mak ::









Chcocolate moist
vanilla buttercream
chocolate ganache



Order from Sri, nilai.

..Thank You Sri..

:: 7 budak itam ::





Chocolate Moist
Vanilla buttercream
...
Order from Nora Amira, Bdr Baru Bangi.
Normally saya tak guna begitu byk kaler dalam satu set cupcakes, tapi kali ni adalah permintaan khusus dari Amira, dia inginkan kaler yg striking2 sahaja, ditambah dgn deco org lidi + cinta..
..Thank You Amira..


:: Friends + Love ::






Chocolate Moist
Vanilla buttercream

Cupcakes order by Nisha, Nilai.
Nisha request free hand drawing for Friends and love theme, sy cuma lukis gambar menarik yg dapat dari clip art :)
along with mini cuppies..

..Thank You Nisha..

:: From KL to JB ::







Chocolate moist
Vanilla buttercream
edible image


Cupcakes order by Mr Aizol, from Lembaga Peperiksaan.
buat anak2 buah tersayang :)

..Thank You Mr A..


:: NEW @ Bake Me Cupcake ::

Dear friends and customers,

i would like to announce that i'm ready to accept order for these mouth watery tartlets.



Flavor
Blueberry Cheese tart
Kiwi Cheese tart
Chocolate Cheese tart
~more to come soon~




1 box will contain 25/50 pieces and 1 box would cost you only RM35/RM65


Promotion price until 31 Oktober 2009

25 pcs / 50 pcs

RM 30.00 / RM 55.00


only !!
: )

order for more than 100 pieces will be given special price

:: Puteri ku sayang ::





Carrot walnut
Cream Cheese

Order from Noor , Putrajaya..

buat ulang tahun pertama buah hatinya, Puteri . saya berkesempatan berjumpa puteri, oh comel sungguh, tak lama lagi nak dapat adik ;)
Request from Noor..




..Thank You Noor..

:: Thank You Elinn ::




Chocolate Moist
Chocolate Ganache




Elinn, one of my regular customer email me, asking about fast sale cupcakes, mmg kebetulan saya bake extra pagi tu,so here it is.. sy buat simple design since Elinn tak kisah, buat acara makan2 sahaja katanya.

thank you soooo much dear for the endless support

:: Bro Ajam's Day ::

Salam Ceria Ramadhan, tanpa sedar kita dah masuk minggu ke3 bulan ramadhan..pantas masa berlalu..macam2 perkara yang perlu dibuat...menjelang bulan oktober dan november, saya sebenarnya berdebar2, menahan perasaan sahaja..banyak task baru bakal muncul untuk disiapkan, harap2 daya imaginasi saya lebih baik lagi :) insyaAllah..




Chocolate Moist Cupcakes
with vanilla buttercream



Order from Shafiza, Nilai.


Shafiza minta saya buatkan kek cawan untuk abgnya yang menyambut ulang tahun kelahiran,

saya terpaksa buat free hand drawing memandangkan kesuntukan waktu utk mendapatkan edible image ( maaf fiza if kurang realistik badge liverpool tu ye, mmg mencabar betul :) )
..Thank You Shafiza..

:: En Shuk's Birthday ::




Oreo Cheese Cake
fresh cream
Order from my future 'besan', kak CT, puchong.
Kak Ct minta saya buatkan cheese cake khas buat suami tersayang,sorry kak CT, anna lupa nak letak wording, sbb tak perasan msg utk wording atas cake tu, million ampun ya sis :P
..Thank You Kak Ct..

:: I Phone For U ::





Chocolate moist cupcakes
vanilla buttercream

Order from Zurina, Putrajaya.
Mula2 Zurina email dan minta saya buatkan LOve Tru I Phone...puzzle jap saya, camana nak buat tu, lamaaaaa lepas tu baru sy buat homework ttg i phone cupcakes ni, : ) barula jumpa macam mana sy nak realisasikan permintaan Zurina, alhamdullillah, dia puas hati...
..Thank You Zu..

:: Eh saya dah 2 thn ::

cant write too much as i have so many things to do but so little time :(





Chocolate Moist
Chocolate Ganache
Edible Image
Dear Zuraini, thank you so much for choosing and trust me again. alhamdullilah, when i received ur email, i feel so glad because it seems every single word so perfect to me. thank you Zu!

Happy 2nd birthday Harith Zakuan !!

p/s ; to those who send email/s to me, sorry for being late in replying (bukan sengaja ..ampun) alhamdullilah, i've manage to clear half of my mail box . so, please check ur mail box (do check spam box as well okey).