ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: Roses for U ::







Chocolate Moist
Vanilla Buttercream frosting

Order from Kak Inazz, Puchong

Thank You Kak Inazz

:: nana is 9 part 2 ::

salam kepada semua..





Chocolate Moist
Vanilla Buttercream

cupcakes ni tempahan dari kak mashi untuk nana celebrate di sekolah

Thank You Kak Mas

:: birthday celebration ::







Chocolate moist
Vanilla buttercream

Order from En A, Lembaga Peperiksaan

..Thank You En A :) ..

:: nana is 9 ::






Chocolate Moist
Vanilla buttercream


Order from Kak Mashi, Putrajaya

Happy Birthday Nana, moga Nana jadi anak soleh di dunia jua akhirat, insyaAllah..

..Thank You Kak Mashi ..

:: Announcement ::

Announcement

atas sambutan yang amat menggalakkan, harga promosi cheese tart masih berlangsung sehingga 31 Disember 2009
...
blueberry . chocolate . strawberry . lemon . kiwi
saiz M ( 5 cm top diameter )
...
25 pcs = RM 30.00
50 pcs = RM 55.00
...
please email to me for bulk order pricing.

Warm Regards,
Suhana @ Bake Me Cupcake

:: makan2 only ::





Blueberry Cheese Tart

Order from Siti, Cyberjaya.

..Thank You Siti..

:: Love You ::






Chocolate Moist
Chocolate ganache
Fresh Strawberries
Mini Cadburry.
Order from Arni, KL
Thank You Arni, semoga bahagia berpanjangan dgn org tersayang ya :)

:: to celebrate ::







Chocolate Moist
Vanilla Buttercream + M&M choc drop

Order from Iznurul, bdr baru bangi.

Deco Mini cupcakes ni adalah special request dari Iz, dia nak sesuatu yang simple tapi ceria...jadi saya letakkan m&m memandangkan ia sedap dan pelbagai warna, sesuai utk menggantikan Mini Cadburry yang selalu saya gunakan utk Mini Cupcakes.


..Thank You Iz..

p/s; sebenarnya design ni mengingatkan saya pada Kak Anna-Bake Freshly, mmg kak Anna suka guna M&M dalam dekorasi kek :)

:: mushroom house with white grass ::









Novelty 'Hantaran' Cake

Order from Cik Elly
buat hantaran pertunangannya, eh opps, pertunangan kawan baiknya :p hahha

jgn marah ye, ni nak kasi tolong doa cepat sikit adik comel ni naik pelamin jugak, asik shopping je, nak bagi dia 'commitment' sikit :D
elly minta saya buatkan kek rumah, lepas tu nak penuh dgn gula2 dan coklat...
hasil google di internet, saya rasakan mushroom house cake lebih comel digandingkan dgn gula2 dan coklat..



..Thank You Elly..


p/s; saya suka kek rumah ni, cik pengantin dan cik tukang order pun suka juga, itu yang penting..dan lagi satu, my kids la...asik tanya, (si abg )"bila nak potong kek ni ummi"...(si gegirl) " nak cokat nak cokat" ( ummi) stress :P saya terpaksa sorokkan kek rumah ni dari dakapan mata anak2 :)

:: Congrats Nad & Sharil ::






50 pcs doorgift cupcakes
for engagement

Order from Miss Nadia
dia adalah junior saya di Aminuddin Baki...sungguh saya tak sangka dia sekarang adalah kawan baik adik saya, malu juga la sbb di zaman persekolahan , saya agak 'nakal' :D...hahha..sekarang dah baik okeh :P

sengaja saya buat toppers edible image dan tulisan ' Nad & Sharil '..supaya org yang terima fokus pada pasangan tersebut.. :)

..Thank You Nadia..

:: teringin nak makan ::



entry ni adalah khas untuk kawan baik saya,

dia request nak makan cheese tart, bila2 masa bila saya ada terima order utk tartlets, ok, no problem...

a set of 25 pcs cheese tart.

dia order 25 pcs mix blueberry + lemon
saya lupa snap gambar, so gambar diatas adalah sekadar hiasan :p
..Thank You Solehah..

:: Cheese cake for everyone ::




Blueberry Cheese Cake
with crunchy oreo based

Order from Kak Ros, Tmn Desa Bestari.

Kak Ros adalah jiran saya,bertandang ke majlis jamuan raya di rumah kami, barulah dia tahu saya menerima tempahan cake..mana taknya open house saya penuh dgn kek, ish2 tokei cake kena la jamu cake , kata syuk dan mak saya :P

order ni datang waktu saya agak sibuk dgn kek pertunangan kawan adik saya, saya gaghkan diri juga terima sbb taknak menghampakan anak kak Ros..

..Thank You Kak Ros..

:: 200 ::





Cheese Tartlets
mix flavor
Lemon, Blueberry, Strawberry, Chocolate

Order from Pn Watie a.k.a Ibu Hovockerss

thank you k watie, sudi dtg jauh pick up tartlets ni, syuk yg tunggu asben akak, sib baik tak sesat barat :)

:: 100 ::



Order from ' someone'

dia taknak saya mentioned namanya dalam blog :), tapi dia cukup waras, cantik paras rupa, masih malu utk diblogkan dlm blog ni, aha, taknak glamor kot :P

orait , no problem, but thank you dear for these 100pcs tempting strawberry cheese tart order.


:: Ziyad Murshid's Day ::






Chocolate Moist
Vanilla buttercream

Order from Kak Sherry, Nilai.
Happy Birthday Murshid !!

..Thank You Kak Sherry..

:: ainur & pocoyo ::






Chocolate moist
vanilla buttercream

Order from Rika, MOH Malaysia.

Happy Birthday Ainur
Semoga Ainur jadi anak soleh di dunia dan akhirat, aminn
..Thank you Rika..

:: GOOD LUCK ::






Chocolate Moist
Chocolate Ganache
Vanilla Foundant

Order from Wan, Nilai.

cupcakes ni khas buat sahabatnya yang mendapat tawaran bekerja dgn YoUtH OlyMpiC Games 2010 di singapura..congrats! congrats! :)

..Than You Wan..

:: Safety Begins Here ::






Chocolate Moist
Chocolate Ganace

Order From Suhaily Azura, Nilai.

..Thank You Su for your continuous suppot to Bake Me Cupcake :) ..

p/s : 1st time saya buat kek sebesar ni, hahhha, gigil2 tangan time nak layer cake dgn chocolate ganache, saya buat sorang okeh, mmg maidless, kena pula time buat ni syuk tiada di rumah, so agak terkial2 juga la saya angkat kek ni, alhamdullillah semua selamat :) hehe..






:: Lukisan Hati dariku.. ::





Congratulations
And celebrations
When I tell everyone that youre in love
With me

Congratulations
And jubilations
I want the world to know
Im happy as can be.

Who could believe that I could be happy and
Contented
I used to think that happiness hadnt been
Invented

But that was in the bad old days before
I met you
When I let youWalk into my heart

Congratulations...


I was afraid that maybe you thought you
Were above me
That I was only fooling myself to think you
Loved me

But then tonight you said you couldnt live
Without me
That round about me
You wanted to stay

Congratulations...

Congratulations
And jubilations
I want the world to know
Im happy as can be
I want the world to know
Im happy as can be
..Cliff Richard..



Order from Erin Hairudin, Nilai. Chocolate moist cake with choc ganache, swirl buttercream white rose and foundant made 'heart'...
Erin minta sebiji kek yang simple, tetapi penuh dengan makna cinta!! wah apa lagi, apa yang tergambar di fikiran saya adalah a thousand white roses dan sekeping hati :)

alhamdullillah , Erin puas hati..saya lebih2 lagi gembira kerana ini adalah first eva anniversary cake buat Erin walau sudah 6 tahun menjalin kasih dgn suami tersayang..

..Thank You and Congrats to Erin & husband..

:: Sayang awak tau.. ::







Chocolate moist
Vanilla buttercream

set ni order dari Cik 'F', buat 'kawan' tersayang katanya :)
..Thank You Cik 'F'..
.
p/s; saya masih failed ambil gambar, terutama bila setting manual ni, ish2 bila la nak pandai :P

:: A meaningful gift ::







Princess Doll's Cake
chocolate moist with stoberi buttercream
approx 2kg
.
hadiah yang paling bermakna buat saya dan anak sahabat saya - Aina Nur Natasha..
hati saya tenang bila melihat senyuman manis Aina tatkala menerima kek patung idaman ini :)
.
p/s : buat baik perpada2, buat jahat jangan sekali..

:: ALYA turns 21st part 2 ::






Chocolate Moist
Chocolate Ganache

another set order by Alya, thank you again Alya.

:: ALYA turns 21st ::

maaf ..hanya ungkapan itu sahaja yg boleh merungkai kesibukan saya dari awal syawal sehingga kini, masih byk entry tertunggak, jgn jemu baca ya :P, lepas ni saya akan rajin2 kan lagi diri..pagi tadi saya sudah mula bekerja seawal 3 am, suatu masa dulu mmg saya kagum bagaimana la ibu saya boleh bangun awal pagi utk masak lauk utk kami adik beradik sbl ke tempat kerja, sekarang saya dah punya semangat yang kuat seperti mak...bangun awal pagi disamping nak siapkan tempahan pelanggan, boleh juga buat sarapan pagi utk keluarga :)

sesuatu yang suatu waktu dulu tak dapat dilakukan ketika saya belum menceburi part time home bizz ni :)

cupcakes ni tempahan dari Alya, Bangi.



Chocolate Moist
Chocolate Ganache
Strawberry fresh fruit


Deco request by Alya.
Thank You Alya

:: Azlina & Rohaizad part 3 ::






Azlina & Rohaizad Engagement Cake
akhir sekali mengakhiri order Pn Nor kali ni adalah kek pertunangan Azlina...
saya lambakkan bunga ros yang kembang setaman diatas sebiji kek coklat buat Azlina & Rohaizad, alhamdullillah bakal pengantin puas hati, lega saya sbb ini pertama kali saya melakar kek pertunangan, buttercream pula..


terima kasih Pn Noor..

:: Azlina & Rohaizad part 2 ::








Cupcakes Pertunangan Azlina & Rohaizad

p/s :saya suka sgt buat order ni, warna2 pilihan Azlina sgt sweet di mata saya :)