ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: mushroom house with white grass ::









Novelty 'Hantaran' Cake

Order from Cik Elly
buat hantaran pertunangannya, eh opps, pertunangan kawan baiknya :p hahha

jgn marah ye, ni nak kasi tolong doa cepat sikit adik comel ni naik pelamin jugak, asik shopping je, nak bagi dia 'commitment' sikit :D
elly minta saya buatkan kek rumah, lepas tu nak penuh dgn gula2 dan coklat...
hasil google di internet, saya rasakan mushroom house cake lebih comel digandingkan dgn gula2 dan coklat..



..Thank You Elly..


p/s; saya suka kek rumah ni, cik pengantin dan cik tukang order pun suka juga, itu yang penting..dan lagi satu, my kids la...asik tanya, (si abg )"bila nak potong kek ni ummi"...(si gegirl) " nak cokat nak cokat" ( ummi) stress :P saya terpaksa sorokkan kek rumah ni dari dakapan mata anak2 :)

3 comments:

ayuz said...

Salam.. nak tanya.. tooping kek ni apa yek...
satu lagi nak tanya.. ada tak buat kek yang toopingnya fresh cream...TQ

Bake Me Cupcake said...

salam ayuz
topping utk kek-mushroom house adalah foundant.
yes, cake with fresh cream frosting available here.
TQ

Anonymous said...

akak,...kalau nak tempah kek mcm ni untuk hantaran juga brp lm nak kene bgtau n brp price dia?