ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: kek untuk mak ::


Chocolate moist
vanilla buttercream

Order from Pn Mis, putrajaya.

..Thank You Kak Mis ..

:: Nana in the house ::



Chocolate moist
Chocolate ganache

order from Miss Nana, Salak.
for her birthday celebration, Nana request deco yang comel2 ..


..Thank You Nana..

:: made for you ::

Assalammualaikum
alhamdulillah, selesai sudah ibadah korban, semoga kita semua dapat keberkatan dari Allah SWT ..
update selepas cuti 5 hari :)

ni adalah tempahan dari Puan Huraizah, istimewa buat suami tersayang sempena wedding anniversary,
Chocolate moist
vanilla buttercream
Tahniah buat Huraizah & Mr Mazli


..Thank You..

:: julie & sham ::









order from Pn Rosziana,Salak.
Ros order cupcakes ni utk sahabatnya Julie yang melangsungkan perkahwinan...


saya sangat menghargai testimony yang telah diberikan :)


..Thank You Ros..

:: to my sweet love ::



Carrot walnut
cream cheese

Order from Nadhila, Putrajaya.
buat seseorang yang sgt istimewa dihatinya..




..Thank You Nadhila..

:: MY AQIF & TIHANI ::




Chocolate moist
vanilla buttercream
edible image


Order from Tijani, Putrajaya.
Aqif & Tihani sgt sukakan upin ipin dan bola :)




..Thank You Tijani..

:: For MUM, I Luv U ::


Chocolate moist
Choc Ganache
Fresh strawberry
Mini Cadburry
choc stick


Order from Intan Nazira, selayang..
buat ibunya yang tinggal di Salak tinggi


..Thank You Intan..

:: Nisa is 5 ::




Chocolate Moist
Chocolate ganache
edible image
Fresh Strawberry


Order from Suhana, Puchong
Kek ni khas buat adik bongsunya Saidatul Annisa..Su request fresh strawberry dan edible image sebagai dekorasi cake, saya pinkan setiap biji buah stoberi tu dengan lidi kecil supaya tak jatuh, ish ngeri juga la tgk those chubby stoberi kat keliling tu, saya risau jatuh :O, alhamdullillah selamat juga sampai ke rumah ibu Su.


..Thank You Su..

:: adi kurnia qawiem is 2 ::

Chocolate moist
vanilla buttercream
edible image

cupcakes ni ditempah oleh sahabat saya, Pn Salasiah, Imigresen Putrajaya.


Terima kasih Sal, happy dapat hantar sendiri cupcakes ni kat Imi, wah..rindu opis lama :)

:: semoga bahagia ::




Selamat pengantin baru buat Mida & Azmy


semoga kalian bahagia di dunia jua akhirat..

:: my 4 kids ::

chocolate moist
vanilla buttercream
edible image


order from Kak Su, salah seorang pengasuh muhammad di nesery.


kek ni utk makan2 family, jadi kak su minta saya letakkan semua nama anaknya, fair and square kan? :)
..Thank You Kak Su..

:: for ayin ::







cheese tart order dari amira, bdr baru bangi. return customer saya ni :)

TQ amira.

:: hakim is one ::


vanilla buttercake
vanilla buttercream

Order from Pn Nora Aishah, Sepang.

..Thank You Kak Nora..

:: Selamat bertunang adik part 2 ::


another set, order from Ros..juga utk di'hantar' kepada pihak perempuan oleh rombongan peminangan keluarga En Suhaimi.



..Thank You..

:: Selamat bertunang adik part 1 ::




cake ni ditempah oleh Pn Rosziana dari Salak tinggi buat adik iparnya yang melangsungkan pertunangan sedikit masa yang lalu..


waktu buat cake ni saya demam agak teruk ..alhamdullillah dapat juga saya selesaikan..


..Thank You Ros..

:: 50 ::


tempahan dari hajijah
50 pcs of blueberry Cheese Tart + Chocolate Cheese Tart.



Terima kasih :)

:: Mickey and Sarah ::


Chocolate Moist
Vanilla buttercream
Order from Diana, Kuala Lumpur.
..Thank You Diana..

:: istimewa buat dato' ::




Chocolate Moist
Chocolate ganache
vanilla buttercream + foundant deco

order from Wan Bie, Putrajaya.
chocolate moist cake khas buat YB Senator Dato' Dr Mashitah Binti Ibrahim, Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri.


..Thank You Wan..


p/s: cantik kan gambar Dato'..kredit to En.Arie yang berjaya adjust gambar ni supaya dapat dicetak sempurna walau gambar yang dikirim oleh saya tak sharp..TQ TQ, sebab tu saya sgt mudah dan ringan je nak order dgn arie.


:: Congrats Big Bro ::


Engagement cupcakes

Order from Puan Liza, Putrajaya
cupcakes ni utk her big brother yang melangsungkan pertunangan.

..Thank You Liza..

:: U and Me ::



Chocolate Moist
fresh strawberry
chocolate buttercream



Order from Syirin, for her 3rd anniversary celebration
Congrats Syrin and husband


..Thank You ..

:: Fast Sale Cupcakes ::

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,
kebetulan hari ni saya ada extra cuppies, so saya nak LELONG kepada anda yang berminat :), dijamin sedap sebab ini antara popular demand di Bake Me Cupcake :D



Chocolate Strawberry Cupcakes
Medium 16 pcs
Chocolate moist~chocolate ganache~strawberry
normal price - RM 60.00

fast sale price - RM 45.00 only


strictly self pick up @ Parcel E / Desa Bestari
interested ? please sms / call Suhana @ 019 386 25 05


Thank You
and Have a Nice Day

:)


SOLD TO PUAN FAREEN @ 8.30 AM
TQ fareen..