ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: Chotz & Daus solemnization ::





Chocolate moist
fondant frosting + deco







..Thank you again Chotz..

:: Chotz & Daus ::

A very happy ending for Puan Shuhada dan Encik Firdaus.
chotz adalah teman baik saya ketika study dulu, alhamdullillah ditemukan jodoh dengan seseorang yang begitu memahami dirinya.
To Chotz dan Daus; Selamat menempuh alam rumahtangga, banyakkan bersabar, semoga kalian bahagia selagi hayat dikandung badan.
juga terima kasih kerana memilih kami mengiringi hari bahagia kalian : D.
lots of luv ~ hugs ~ kisses...always.




1500 pcs muffettes, mix Chocolate, Pandan and Vanilla blueberry










Special Thanxs to Abang,Emak, Ayah, Elly yang banyak membantu saya menyelesaikan task ni.
2 days marathon baking and packing, penat of course tapi bila customer happy..alhamdullillah.

:: Wani & Jai ::





Chocolate moist
fondant frosting

Order from Nur Aisha, Putrajaya,
Aisha minta saya buatkan cupcakes dari contoh tempahan yang lalu .saya masih ingat, itulah cet cupcakes pertama saya utk hantaran . Ada beberapa perubahan tapi asasnya masih gold + brown...saya suka warna pilihan Aisha, ceria dan sweet..





Thank You Aisha.

:: Aziz & Ruhiyati ::







chocolate moist
fondant + gumpaste


kekcawan buat hantaran perkahwinan, ditempah oleh Alia untuk abangnya. hitam dan merah sebagai tema, rasanya ni dah kali keberapa ya Alia order dengan saya? terima kasih Alia kerana berterusan mempercayai saya.





Thank you Alia

:: Love + Ayang = Me ::




chocolate moist
vanilla buttercream

order from Nor, Nilai.
Nor request cupcakes with sweet dan romantic theme...
apa lagi selain kemasan cuppies yang simple, single flower dan red ( pasti !! )

..Thank You Nor, for your order and continuous support to us :) ..

:: Happy Weds ::



Chocolate moist
fondant + gumpaste

cupcakes ni ditempah oleh Pn Chotz a.k.a E.T, dari Beranang. Kawan baik saya waktu belajar dulu ni..



cupcakes sebangai hantaran perkahwinan abangnya.


p/s: sila nantikan entry hantaran Pn Chotz pula ya :)

Thank You Chotz

:: rayyan is 2 ::



Tiramisu Cake
4 kg
Order from Mr Syahril, Bdr Einstek.
Thank you for order again Mr Syah.

:: Ismail & Liza ::



congratulation Encik Ismail & Puan Liza.
Thank you Liza, for order.

::Mini Day ::









Order from Sri, Salak Tinggi.
Sri request mini cupcakes dan medium cistart untuk makan2 di sekolah anak juga dirumah.
Thank You Sri,for order and continuous support to us :)

:: tartletsss ::

order from kawan2 opis :)


50 pcs tartlets for Puan Jumiati, thank you for order :)


25 pcs tartlets for Puan Nawiah, thank you for order :)

:: The New Hijrah Year ::

Assalammulaikum,

Salam Ma'al Hijrah 1431.
alhamdullillah, kita masih diberi nafas untuk menikmati segala nikmat dan rahmat yang Allah SWT kurniakan. semoga kita dilimpahi rezeki dan keberkatan yang berterusan,insyaAllah.

semoga saya ( dengan kehadiran tahun baru hijrah ini ) dapat memanfaatkan setiap waktu, jua menjadi lebih taat kepada-Nya, lebih bersabar dan tekun membuat amal yang menjurus kepada kebaikan.

mudah mudahan semangat Hijrah ini menjadikan kita semua insan yang lebih baik dari semalam. Amin.

ikhlas,
suhana@ Bake Me Cupcake

:: Intan & Kus ::



Chocolate moist
vanilla buttercream

tempahan dari Atikah, putrajaya.


terima kasih..

:: NEW @ Bake Me Cupcake ::

(sticky post 48 hours , please scrool down for latest entry)
Dear all,
other yummie cake i've made


a very good news to coffee lovers..

the recipe;

chocolately sponge cake with a taste of
addictive espresso flavor

nice and heavy cheese filling and frosting

cocoa powder + instant coffee dust




eat me, delicious homemade tiramisu cake

the product;

TIRAMISU CAKE

8 " inch
1 .5 kg
RM 60.00

( price valid from 16th December 2009 until 31 st January 2010 )

available to order NOW.

:: 100 pcs for Erin ::




Cheese Tartlets
Blueberry+Kiwi+Strawberry+Chocolate



Thank You Erin, for order and compliment ( a gift for my heart :) )

:: Siti dan Faizul ::

another cupcakes set, order from Hasmaliza.

set for 'hantaran' from Siti's family.





chocolate moist

chocolate ganache


together



Thank You again Has..

:: welcome Baby Jelitha ::


Chocolate moist
chocolate ganache

Order from Hasmaliza, Bdr Baru Salak Tinggi

cupcakes buat majlis cukur jambul Elene Nur Jelitha




Thank You Has.

:: Iman Is 4 ::


Chocolate moist ( base cake )
strawberry buttercake ( doll's Cake )
vanilla buttercream
3.9 kg

Order from a friend of mine, Mrs A , Bangi.



antara sahabat yang banyak memberi sokongan untuk home bizz saya ni, syukur kepada Allah SWT, kawan2 sebenarnya banyak support saya, bukan mudah kita nak dapat kawan yang baik..ada yang lebih tak senang tgk kita senang :D tak kurang juga yang mengeji kita di belakang..buatlah baik selagi kita dapat memberi kebaikan kepada orang..(sekadar pandangan saya, tiba2 hati tersentuh bila teringatkan kawan..kawankah ? )


"Iman, ummi doakan kamu jadi anak yang baik, solehah di dunia dan akhirat.
dah makin cantik, kena pandai jaga diri okay :) "


Thank You Mrs A ..
p/s : saya agak kurang puas hati tentang buttercream tu, nampak resepi kali ni agak kurang cantik jika tak tebal dikrimkan atas cake. learn from mistake :)

:: Wan & Jana ::

yes, bulan november dan disember banyak dilimpahi tempahan untuk majlis perkahwinan, rasanya rakan2 bakers pun begitu kan? :)
ini adalah tempahan dari Azlin, Cheras untuk kakaknya yang melangsungkan perkahwinan. kekcawan ni sebagai hantaran dari pihak perempuan.

Thank You Azlin.

:: kimi & elly ::



Chocolate Moist
Fondant frosting
Order from Mr A, Putrajaya.
Thank You Mr A, nanti kawin jgn lupa order ye :)


:: Zila & Elme ::



Chocolate moist
Fondant frosting
fondant flowers and miniature
Order from Puan Sakiah, Nilai.



deco adalah permintaan sakiah, cuppies ini adalah antara set hantaran untuk anak saudaranya.


Thank You Sakiah.