ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: Iman Is 4 ::


Chocolate moist ( base cake )
strawberry buttercake ( doll's Cake )
vanilla buttercream
3.9 kg

Order from a friend of mine, Mrs A , Bangi.



antara sahabat yang banyak memberi sokongan untuk home bizz saya ni, syukur kepada Allah SWT, kawan2 sebenarnya banyak support saya, bukan mudah kita nak dapat kawan yang baik..ada yang lebih tak senang tgk kita senang :D tak kurang juga yang mengeji kita di belakang..buatlah baik selagi kita dapat memberi kebaikan kepada orang..(sekadar pandangan saya, tiba2 hati tersentuh bila teringatkan kawan..kawankah ? )


"Iman, ummi doakan kamu jadi anak yang baik, solehah di dunia dan akhirat.
dah makin cantik, kena pandai jaga diri okay :) "


Thank You Mrs A ..
p/s : saya agak kurang puas hati tentang buttercream tu, nampak resepi kali ni agak kurang cantik jika tak tebal dikrimkan atas cake. learn from mistake :)

1 comment:

Anonymous said...

Salam,
Saya nak tempah kek yang lebih kurang macam ni Barbie cake untuk birthday anak cuma jgn sama 100%. Kalau hari Sabtu ni 12/6/2010 terima lagi ke tempahan?TQ.
F.A