ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: Puan Normala & Mr. Iman ::

ini merupakan wedding cakes / cupcakes saya yang pertama, dan sesungguhnya saya agak risau juga jika projek pertama ini tak menjadi..disebabkan itu selepas terima confirmation payment dari Mala, saya terus lock tarikh tersebut khusus buat pasangan pengantin, dari mula saya join this business mmg saya tak berani nak terima order lain jika order yang sedia ada melibatkan wedding or engagement. Forgive me..



asalnya saya nak gunakan solo cup berwarna, malangnya warna yang berkenan tak jumpa pula, jadi saya gunakan solo cup putih ,dan kek coklat, ha! kan dah betul kombinasinya :)




the theme color - black, white and red
the cake - chocolate moist
the cupcakes - also chocolate moist
the frosting - vanilla buttercream , less sweet
the decoration - colouredsugar, sprinkles heart, edible silverball, rosebud



cought me in action..tak senyum langsung okeh..hehe :P



sebelum pulang, kami dijamu dengan nasi briani, sedappp!!


thank you Mala & Husband for this great opportunity and the trust in me

...



it was such a great pleasure..


:)


5 comments:

JiEjAh_DeEn said...

anna
cantik giler kek tuh ..
congrat laling !!!

WanieDD Homemade Cake said...

cantik la kak... tahniah.. =)

Tika said...

sempoiiiiii!!! permulaan yang gemilang anna;)

Nurhaidah said...

cantik..bape price kalo nk wat kek cm ni kak..

Nurhaidah said...

cantik..bape proce tuk wat kek cmni tp kai bunga bunga fondant.