ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: Kempen Jom Tukar Link ::

Assalammualaikum dan Salam sejahtera,
Rakan2 yang saya hormati,

Rasanya sepanjang minggu ni memang blog ni akan berubah2, apa yang kurang saya akan masukkan, apa yang tidak diperlukan akan ditukar.

Maaf, segala kesulitan amat dikesali kerana saya tak boleh tutup blog kerana ada customer/kawan2 yang email tanya kenapa tak boleh buka blog saya, kena banned ke? oh saya tidak begitu, cuma proses kemaskini sedang berjalan dan harapan saya moga proses ni cepat berakhir, dah pening tengok widget yang tunggang langgang :P

di kesempatan ini saya berminat untuk menjayakan kempen " JOM TUKAR LINK" bersama rakan bakers yang sebenarnya adalah idea asal Rani , rasanya bagus juga buat kempen sebegini sbb ada juga link kawan2 yang belum dimasukkan lagi dan sebelum ni ada juga bakers yang minta xchange link, tapi terlepas pandang, mungkin sebab dah bercampur dengan iklan di chat box, ..

so inilah masa yang sesuai :D

kempen berlangsung selama seminggu ( time frame utk saya update blog ni :D )
Bagaimana caranya, SALING TUKAR LINK
sila tinggalkan link anda di entry ini ( klik 'comment' di bhgn atas sebelah kanan entry ini ), jgn letak link di chatbox.

cth;
Nama : Suhana
link : http://bake-me-cupcake.blogspot.com/
Tempat : Salak tinggi & Putrajaya






Terima Kasih, Jumpa Lagi :)

9 comments:

umi_e said...

kak e

http://umi-e.blogspot.com/

Bangi

* bukan blog baking lagi ya... tapi ini blog 'macam-macam' tau ;)


** FF tu menjadi koleksi kak e dan anak ;)

It's Me @re-da said...

nama : Nur Amin
link :http://nuraminscuppies.blogspot.com
tempat : Batu Caves & gombak

~n0rliza 0thman~ said...

nama:norliza othman
link: http://berryliciouscakes.blogspot.com
tempat: bandar sunway, subang jaya, pj

mari tukar link =D

Syima Zahari said...

salam...
belum terlambat rasanya yer..

nama : syima
link http://cupcakeswithlove.blogspot.com/
tempat : alor setar, kedah

thanks..

June said...

Salam su..sy selalu msk blog su tapi x tinggal jejak pun.. sy br main2 msuk duni baking ni.. harap su dpt beri tunjuk ajar
http://mama-homebake.blogspot.com
lokasi: bandar baru salak tinggi

layla said...

nama : layla
link http://laylacupcakes.blogspot.com
tempat : mentakab phg

hi kak su,masih ingat lagi saya??

diana's delight said...

salam suhana...

diana dr shah alam
http://dianadelight.blogspot.com

princess said...

hello.... I'm newbies in this baking world....

Name : sha
Blog : http://mysweeticing.blogspot.com
location : Bandar Baru Sentul, KL

Reflisia said...

askum kak..saya dah link akak pun sebab suka sangat jenguk kat sini..
kalu akak nak exchange link ngan saya

cupiecupiecakes.blogspot.com