ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: Kelas Basic Fondant Wedding Cake dengan Azni ::

Kelas berlangsung pada bulan lalu, my dearest friend Azni request personal class utk Fondant wedding cake, sebenarnya Azni ni mmg dah pandai buat kek, belum lagi tgk hantaran hasil kerja tangannya sendiri, kelaaaasss okeh, sgt cantik!! cuma bila bab kek fondant, Azni belum lagi confident utk buat sendiri, so utk kelas ni saya dah turunkan semua ilmu yang saya ada, dari mengenal bahan kek, membakar kek, menguli fondant, mewarna, menyalut aising fondant, menyusun bunga gumpaste dan diakhiri menghias kek dengan royal icing.

tengok! meletops kan? walaupun berkali2 kena buat ribbon tu, Azni tetap sabar nak terima ilmu mendeko kek dengan aising fondant ni ;) bila dah tau asas, lepas ni boleh buat kek yang lagi cantik2 tau, good luck dear...harap lepas ni jangan malu2 nak terima tempahan kek ok :D
Terima kasih kerana sudi datang belajar dengan anna (^^)y

No comments: