ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: My sweet Pavlova ::


Strawberry and Blueberry Pavlova, with passion fruit~
Pavlova ni sy buat utk makan sndiri kt rumah je, sbb asik buat org punya, last2 diri sndiri teringin nak makan ;P yg ni spesel sket sbb kebetulan ada buah bluberi&markisa..stoberi tu dah macam buah yg biasa2 kt rumah ni, setiap hari mesti ada stok dlm peti ais ^^ hehe

ni bhgn dalam ye, sy mkn dgn sudu je, takde potong2, terus ngap !! hehe ..sungguh kurang kesopanannya~ biasanya kalau buat sure abis sbb Pavlova ni sedap dimakan fresh!! :D
 

1 comment:

sharEna said...

so tempting...

x saba nak tunggu esok ^_^