ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: Pavlova lagi ^^ ::

Testimoni : kak su, thanks tolong buat utk kami, mmg sedap la, luar crunchy,dlm marshmallow, cream yg sedap & buah2 segar yg byk, yg penting tak manis sgt mcm macaroons..fuhh! tunggu kiteorg  order lagi tau

oh ye, thanks ye dik sbb sudi bagi testimoni..for those yg masih was was tentang rasa pavlova ni, bolehla order n rasa sendiri, sbb deria rasa kita ni kan lain2 diciptakan Allah.. :)
sy berblog dari dapur ni hehhe, still baking n making lots of Pavlova for today and tomorrow pick up, esok boleh pick up kat Putrajaya with no delivery charges sbb sy ade event kat sana, pls email to bakemecupcake@yahoo.com kalau nak order ye (^^)y, salam jumaat 11.11.11 dn selamat berweekends~

No comments: