ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: Delivery ::

Delivery only on Weekend / Public Holiday.


1. Kota Warisan
Putrajaya
Cyberjaya
KLIA Airport
LCCT Areas = RM15

2. Mantin
Nilai 3
Bandar Sri Putra
Bkt Mahkota
Seremban 2 = RM20

3. Putra Heights
Saujana Putra
Bagan Lalang
Banting
Bandar Seremban
Senawang
Port Dickson = RM25 - RM30 (depends on the area)

5. Shah Alam
Puchong
Subang Jaya = RM30 - RM40 (depends on the area)

6. KL = RM30 - RM40 (depends on the area)

7. Other areas such as outside Klang Valley upon availability and based on mileage+toll+parking fees+service charges, please contact me for further info.

:: victoria sandwich cake 4u::

2kg VSC with lots of fruit and fresh cream
Order from Kak Ju, LPM Putrajaya
Terima Kasih, Jumpa Lagi :)

:: Aleyah is 6 ::

Muslimah Doll's cake
order from my beloved friend, Ekin, Putrajaya untuk majlis hari lahir di Taski Abim
Terima Kasih, Jumpa Lagi :)

Order from Sti Haizura, cupcakes with 'durian' & watermelons theme
Terima Kasih, Jumpa Lagi :)

:: Bufday ayah ::

Order from Nurul Akmar, Putrajaya
Terima Kasih, Jumpa Lagi :)

:: Fast Sale = PAVLOVA ::



we've got Extra Pavlova for FAST SALE
exactly the same as in the picture above

RM 48 only
-SOLD-

first come first serve basis,

self pick up at Kompleks Perbadanan Putrajaya, Presint 3 Putrajaya
please text/call 019 388 2505 for booking.

Thank you & Have a Nice day  :)

:: Jadual Kelas Bulan Disember 2011 & January 2012 ::

Sticky post. Please scroll down for latest entry.

Terdapat 3 kelas baru utk bulan disember iaitu
Kelas Aneka tartlets, belajar 3 jenis tarlets,
Kelas Wedding Buttercream Cake- belajar buat bunga tanpa menggunakan biskut kon dgn menggunakan buttercream yg mudah, cepat disediakan dan sedap.
Kelas Asas menyalut kek dgn buttercream - belajar teknik yg betul utk menyalut kek dgn kemas

24/12/2011(Sabtu) - Kelas basic buttercream cupcakes
26/12/2011(Isnin) - Kelas Basic Buttercream cake
27/12/2011(Selasa) - Kelas Aneka Tartlets (RM 80)
28/12/2011(Rabu) - Kelas Asas menyalut kek dgn BC (RM100)
30/12/2011(Jumaat)-Kelas Basic Buttercream cake

2012
1/1/2012 (Sabtu) - Kelas Wedding Buttercream Cake ( RM250)
7/1/2012(Sabtu) -Kelas basic buttercream cupcakes + Asas menyalut kek dgn Buttercream ( RM280)
14/1/2012 (Sabtu) -Kelas Basic Buttercream cake
15/1/2012( Ahad ) - Kelas Buttercream Doll's cake
21/1/2012(Sabtu) - Kelas Wedding Buttercream Cake ( RM250)
28/1/2012 (Sabtu) -Kelas Aneka Tartlets (RM 80)

Sila email ke bakemecupcake@yahoo.com utk pendaftaran kelas;

nama :
no h/p:
tarikh kelas:

# booking fees RM 50
Happy baking!!
Terima Kasih, Jumpa Lagi :)
xoxo- anna

:: Thanks So Much Rani!! ::




Kesempatan pulang ke kampung halaman sebalah ibu saya di Kedah tidak saya sia-siakan begitu sahaja, sengaja saya 'book' kelas Kek Hantaran dengan Puan Rani kita di Changlun, Kedah. rupa-rupanya rumah Rani dgn rumah emak di Bkt Tembaga sangatlah dekat, perjalanan cuma 20 minit je, bila guna GPS, segala bukit bukau ditempuh hehhe, dah tak perlu guna laluan Alor star atau Jitra untuk sampai ke Changlun.

Kedatangan saya disambut mesra oleh Rani dan saya ditemani oleh seorang lagi rakan baru yang saya kenal semasa kelas ini berlangsung, cik G :).. banyak perkara yang saya pelajari daripada kelas ni..sebenarnya dah bertahun menyimpan niat nak berguru dgn Rani selepas melihat hasil kerja sifu ni yang kemas dan kreatif, Alhamdullillah tercapai juga hasrat dihati, hehhe ;)

Terima Kasih byk2 sifu Rani, lepas kelas dapat pulak pekena bihun sup mabeles dgn Cendol yg awesome sgt :D..Good luck on your business plan ya, Insyallah sama2 doakan kejayaan :D

Rani Changlun Delights, Facebook : Bakedecorate2u
 
Terima kasih, xoxo Anna for BakeMeCupcake

:: Miza is 7 & congrats Pakcik!! ::

Rainbow Cake with Italian buttercream

Russian Black & White Cake

Order from Mas Malik, Nilai.
Terima Kasih, Jumpa Lagi :)

:: Nafeesa is 5 ::


Order from Erin, Nilai.
Terima Kasih, Jumpa Lagi :)

:: My Muhammad is 5 ::

kek untuk hari lahir anak lelaki kesayangan saya  :D mula2 dia request kek dengan hiasan kereta Mcqueen dari fondant, lepas tu tukar pula dengan original toys sbb dia nak tambah koleksi mainan  :) ikut je la kan..hehhe

yg ni pula muhammad request kek utk potong kat rumah atuk di Selayang, nak kek krim aiskrim dgn sponge coklat dan edible image. Imagesheet tu Muhammad yg tolong potong, dia ikut saya buat kek ni dari mambancuh, membakar dan akhirnya mendeko..dia sendiri yang potong gambar transformer tu ;D
 seronok kalau kita boleh buat kek sendiri di rumah,disamping dapat menjaga kebersihan makanan yg diberikan utk keluarga "anak suka, ibu gembira" (^.^)

:: Im Havin Bugs ::



A few weeks back, I got cakes order from my ex-elementary school mate, Dr. Ailani.. I was shocked and happy at the same time.  plus!! I was kind of nervous..It’s been almost 17 years we never met, and it must be many things to catch up (^^) Well, it was really a happy moment, by seeing her again after yearssss...time flies badly~  Honestly, I’ve learned many things from my ex-elementary school mates..Many embarassing moments, also happiness and sadness moments..Hehe..Though it is happy to hear news from them again, thanks for the technology ,huhu~ I never forget them because the word friendship that I believe, bring the meaning of endless road and forever..


btw thanks so much dear!!

:: havin blue...blues..blueberry ::

Blueberry Cheesecake,
order from Hayana, Putrajaya.
Terima Kasih, Jumpa Lagi :)

:: an APPLE for you ::

Choc moist with fondant & choc cheese indulgence cake
Both cakes order from Reeny, Puchong, Thanks so much dear :)