ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

:: My Muhammad is 5 ::

kek untuk hari lahir anak lelaki kesayangan saya  :D mula2 dia request kek dengan hiasan kereta Mcqueen dari fondant, lepas tu tukar pula dengan original toys sbb dia nak tambah koleksi mainan  :) ikut je la kan..hehhe

yg ni pula muhammad request kek utk potong kat rumah atuk di Selayang, nak kek krim aiskrim dgn sponge coklat dan edible image. Imagesheet tu Muhammad yg tolong potong, dia ikut saya buat kek ni dari mambancuh, membakar dan akhirnya mendeko..dia sendiri yang potong gambar transformer tu ;D
 seronok kalau kita boleh buat kek sendiri di rumah,disamping dapat menjaga kebersihan makanan yg diberikan utk keluarga "anak suka, ibu gembira" (^.^)

No comments: