ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

.: Kelas DIY, Roslaiha :.

Kali ni rumah kami didatangi Kak Roslaiha dr Kelang, Selangor. Kak Ros nak belajar sendiri buat Red Velvet Cake & Russian Black & White Cake. Sebenaranya Kak Ros ni kira otai Continental Cake tau, sebelum datang kelas DIY ni Kak Ros dah jual berpuluh kek continental di sekitar lembah Kelang, tak caya boleh tgk kat website dia kat SINI, sy pun kagum dgn kak Ros, gigih dia datang belajar sejauh ni, mulanya mmg dia nak belajar dgn sifu saya Kak Ina, Seremban, tp jadual sgt penuh n kena booking 3 bulan awal, jadi apa yang saya pernah pelajari dari sifu2 saya, dicurahkan pula pada kakak seorang ni :D
Mula2 kenal Kak Ina ni dah nampak dia sgt komited pada perkara yang dilakukan, happy je kiteorg dan selesa bertukar2 cerita, cerita pasal kek hangus pun ada ;) hehhe..

masa ni Kak Ros tgh buat adunan Red Velvet.

sangat sangat sangat mudah turunkan ilmu kat kak Ros ni, dia mmg 'fast learner' !!


Kak Ros dgn senyuman manis mengakhiri Kelas DIY ini. Good Luck kak Ros!! Terima kasih daun keladi, ada rezeki kita jumpa lagi. Saya doakan akak berjaya dgn projek kopitiam itu, InsyaAllah :D

Berminat nak order kek dgn Kak Ros silalah call 012-2750205 atau lawati  mycreativeshoppe

Interested to place ur order or to ask for quotation, kindly email to us at bakemecupcake@yahoo.com or fill in the Order Form Thanks n Take Care :D

No comments: