ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

.: Pavlova Pavlova Pavlova :.

Pavlova dengan Special Vanilla Cream dan buah2an segar.
ni Pavlova semalam buat utk Cik Liza, Salak Tinggi (^^)y

Saya dah tak ingat ni Pavlova ke berapa keluar dari dapur BakeMeCupcake, yang pasti sambutan  untuk Dessert dari Australia ni agak memberangsangkan, Alhamdullillah ramai juga yang ingin mencubanyanya ;)
ni antara testimony yg saya terima dari pelanggan

azlea's text
" Kak Ana, thanks terima order last minit saya, n thanks jugak sbb Pavlova sedap sgt2, smpai sekarang terasa rasa kesedapannya, next nak order lagi!! TQ "

Karmila's text
" ur Pavlova so yummiliciouss, setengah jam dah abis semua!! "

Iskandar's text
" Thanks kak Ana, tercapai hajat wife sy mengidam, hari2 tgk kat blog u :D dah satisfied tapi dia nak lagi, insyaAllah nak order nanti "

MissNg's text
" I've tried about 2 types of pavlova from different place, there but nothing beats ur pavlova, i think its all because of ur special cream,just sweet love affairs.*winks...Thanks!!! "

Marsila's email
"Anna, pavlova tu bau dia urmm sedapnya tak tahan makan.  Balik terus makan marvelos.. melt gitu... tp tak boleh amalkan selalu manis sangat. Snickers cheesecakes tak makan lagi, balik kerja baru nak makan.  Thanks"

Hazian's FB msg on BakeMeCupcake page
i have ordered 3 pavlovas so far. simply marvellous. i have recommended it to my friends n they r eager to try."

k tu je sy mampu selitkan kat cni,  THANKS SO MUCH, KAMI SGT HARGAI TESTIMONY YG DIBERIKAN :D

yup, Special Vanilla Cream yg dibuat sndiri @BakeMeCupcake Kitchen ...bukannya whipping cream biasa, yg ni lebih fluffy, kurang manis utk disesuaikan dgn sweet dessert meringue style nih.


okay tgk je lelehan air buah markisa tu..........................
*
*
*
utk order minggu ni masih dibuka ye, rezeki minggu ni byk buah markisa so to those yang order, PAVLOVA with Passion Fruits (the best LOVE affair)

TQs




Interested to place ur order or to ask for quotation, kindly email to us at bakemecupcake@yahoo.com or fill in the Order Form Thanks n Take Care :D

1 comment:

aanthegenie said...

ya rabbi..sedapnya nmpak...terjejer2 air liur sy kak su...