ORDER FORM

Name & pick up date =
Email Address =
Contact Number =
Pick up point = Salak Tinggi
Kompleks Perbadanan Putrajaya
Delivery on weekend
Delivery Address =
a) Cake
b) Cupcakes
Cake / Cupcakes Flavor
Type of Frosting for cake / cupcakes
c) Tartlets
d) Slice Cakes
e) Pastries
Other Product / Customize Order
Write up message for cake/cupcakes
Special instruction, Design/Theme/Colors/ Quantity =
Budget =

Click here to put a form like this on your site.

.: HOT DAY Durian Crepe @ BakeMeCupcake :.

Alhamdullillah selepas beberapa waktu yang sibuk, akhirnya sempat juga saya selitkan hari utk jualan Durian Crepe @BakeMeCupcake..maaf kpd beberapa customer sebelum ni yg ada bertanya ttg DC ni, seriously mmmg tak sempat nak mengerepe dgn order cake/dessert sedia ada yg sgt banyak, syukur dan terima kasih atas sokongan yg tidak putus2 pada kami *HUGS*

JUALAN DURIAN CREPE (DC)
6 PCS RM10 (1 pack)
PICK UP DATE : 20/11/2012 ( SELASA)
PICK UP POINT : KOMPLEKS PERBADANAN PUTRAJAYA ( 8.30 am / 1.30 pm) & SALAK TINGGI (10am -10pm)
CALL/SMS : 019 388 2505 ( ANNA / SYUK )
NO MINIMUM ORDER 



DC kami menggunakan adunan resepi 5 jenis tepung istimewa (chop! tepung gandum takde ye) dan diisi dgn special Vanilla cream yg super sedap (bukan fresh cream biasa ;) ) juga inti Durian yg freshhh!! kena rasa sendiri baru boleh mimpi ~
SAPE TERINGIN....MENGIDAM...TAK SABAR2 NAK MAKAN KENA CEPAT2 ORDER K  ;)

Macam mana nak tempah, senang je, SMS / Call kami, Anna/Syuk 019 3882505
"Nama, Qty, Pick up point "

Contoh : Erra Fazira, 5 pack, Putrajaya

Terima Kasih :D

P/S : NEED DELIVERY? PUTRAJAYA ONLY WITH MINIMUM ORDER 10 BOX


Interested to place ur order or to ask for quotation, kindly email to us at bakemecupcake@yahoo.com or fill in the Order Form Thanks n Take Care :D

No comments: